Nieuws

Anne, Hiske en Aletta winnen (ook) in 2020 de Jong Famme!

Zaterdag 8 augustus heeft Wezon “De Sterke Earm” wederom de Jong Famme Partij in Mantgum gewonnen. Het was de derde maal op rij dat de kransen meemochten naar Groningen. Voor Wezon kaatsten Anne Monfils, Hiske Zeinstra en Aletta van Popta. Op de deelnemerslijst stonden in totaal 17 verenigingen waarbij de overige 16 verenigingen afkomstig waren uit Friesland. In de finale versloegen de Groningse dames Makkum met 5-2 6-2. Een derde prijs was er voor vooraf favoriete Wommels. Groningen wist de gehele, zeer warme dag, de partijen met verve naar zich toe te trekken getuige de zeges op Workum (5-2 6-6), Mantgum (5-2 6-0), Easterein (5-1 6-4) en Makkum.

Voor kaatsers Anne Monfils en Hiske Zeinstra was het de derde maal dat zij voor Groningen deze partij wisten te winnen. Aletta van Popta deed voor het eerst mee, eerdere edities werden gewonnen met Marrit Zeinstra die nu als coach de prijs in ontvangst nam.

We mogen weer trainen!

Sinds dinsdag 12 mei kunnen we weer een kaatsballetje slaan in Groningen. We doen dit op een grasveld in het stadspark. Helaas zijn de sportparken nog niet beschikbaar voor vrij gebruik.

Bij verantwoord trainen (in Coronatijd) horen ook maatregelen. Voor onze trainingen betekent dit dat iedereen vooraf de handen ontsmet. Daarnaast is de tussenruimte tussen de twee perken groot zodat er bij twee perken opgeslagen / gekaatst kan worden waarbij er nog steeds voldoende afstand gehouden kan worden.

Interesse om mee te kaatsen?
We verzamelen elke dinsdag om 19.00 uur bij de ingang van het stadspark (Concourslaan).

Anne Monfils, Hiske Zeinstra en Marrit Zeinstra prolongeren titel Jong Famme!

Zaterdag 29 juni 2020 heeft Wezon “De Sterke Earm” de Jong Famme Partij in Mantgum gewonnen! Het was de tweede achtereenvolgende keer dat onze kaatsers Anne Monfils, Hiske Zeinstra en Marrit Zeinstra deze partij voor dames junioren wisten te winnen. Op de deelnemerslijst stonden in totaal 18 verenigingen waarbij de overige 17 verenigingen afkomstig waren uit Friesland. In de finale versloegen onze Groningse dames Wommels. Een derde prijs was er voor Marsum.